Bølgen og Moi med variert meny!

Bølgen og moi er her i bakken for tredje gang.  I år stiller de opp med en salgsbod sentralt i anlegget og vip buffetene inne i skiflygningshallen.

I salgsboden fikk jeg snakke med Eirik Langvalie, Nicolai Post – Andersen,  og Malin Gren. De informerer om at her kan man få kjøpt chilli con carne med nydelige tilbehør. Tilbehøret er sætersrømme, sylta rødløk, og rundstykker. De sier også at man får kjøpt tjekkiske pølser her.

Eirik  sier at dette er mat som man får bein og gå på av. Malin slenger inn at alt de serverer er hjemmelagd både her i boden og buffetene.

Ole Skjæren fra Øst-Modum og leder for Bølgen og Moi her denne helgen fikk jeg også tatt en prat med. Han informerer litt om hva man får serevert på buffetene. Da de har en ny buffet for hver dag. Fredag er en såkalt «get together» buffet hvor man får boeuf bourgignon med tilbehør som passer til denne retten. Lørdag så er det «hovedbuffeten», da får man blant annet svineribbe, laks, kylling og kjøttboller. På søndagen kommer jo det mer familier så da blir det en «familiebuffet», her får man gullasj og det er en carvingstasjon, og pølser.

Ole legger til at dette er buffeter som han tror og håper på at skal falle i smak blant publikum. Vi lærer stadig nye ting om hva folk liker, og vi prøver så godt vi kan med å forbedre oss.  Jeg håper det kommer mange folk og at det blir god stemning. Det er veldig gøy for oss og bidra med mat ved arrangemener i verdens største skiflyngingsbakke!

By | 2017-03-18T11:14:30+00:00 17. mars 2017|Nyheter|0 kommentarer