Staysman og Lazz setter utfor hoppbakken….?

Staysman & Lazz måtte sjekke ut hvordan hoppanlegget i Vikersund funker, når de først er her for å lage litt afterski fest.  Jeg hadde nok ikke turt å flydd ned her, hadde vært livredd og hatt en hastighet på 310 km/t ved hoppkanten og flydd ned til ny verdensrekord, sier Staysman lattermildt. De sier at de alltid er klare for fest, og dette er deres andre gang her i Vikersund. De var her sist under Landsstevnet 2015.

Er dere klare for fest og god stemning?

– Jeg vet at Vikersund er flinke til å lage bra stemning, og vi hadde bra stemning i 2015, og jeg hører rykter om at det skal bli god stemning idag også, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen lattermildt.

 

Staysman tester ut bommen på toppen av bakken!

Hadde dere turt å hoppe i verdens største hoppbakke?

– Jeg hadde nok ikke turt det, jeg var livredd når jeg satte meg på bommen for at jeg skulle ta med meg hele bommen nedover. Hadde nok hatt en fart på 310 km/t på hoppkanten og flydd ned til ny verdensrekord, sier Staysman og ler.

Lasse «lazz» Jenssen tilføyer at hvis Staysman hadde hoppet her ville det vært et tungt nedslag ihvertfall.

Hva med deg da Lazz, hadde du turt dette?

– Da måtte jeg fått en del penger… Hadde jeg fått 4 mill, da hadde jeg gjort det, sier lazz mens han ler litt.

Da vet vi at disse gutta er klare for fest og vi ser nok aldri disse i noen hoppbakker.

 

Staysman og lazz på toppen av bakken!

By | 2018-01-06T15:05:16+00:00 17. mars 2017|Nyheter|0 kommentarer