Billett- og artistslipp RAW AIR 2020 Vikersund

Et av 2020 sine mest ekstreme arrangementer nærmer seg med raske skiflyvningsmeter. Billetter er nå ute på vikersund.hoopla.no. Skaffer du din ordinære publikumsbillett i dette øyeblikk sparer du 25% på ordinær pris. Vi har også 25% rabatt på den kombinerte publikums- og konsertbilletten: det vil du ikke gå glipp av.

En unik opplevelse

Det å være i Vikersund under et RAW AIR-arrangement er noe helt spesielt. I tillegg er årets renn også superfinale, da både verdenscuppen og RAW AIR 2020 skal avgjøres. Det blir en helt unik opplevelse i år. Gullvinner Robert Johansson gleder seg i hvert fall.

Det å hoppe i Vikersund er det morsomste jeg vet. Jeg har mange gode minner fra Vikersund. Jeg glemmer aldri 252 i 16/17-sesongen, og laginnsatsen i 2017/18 er noe jeg alltid vil huske.

Og oppfordringen er helt klar:

Du bør være i Vikersundbakken for å oppleve skiflyging på sitt råeste, og ikke minst få med deg finalen i RAW AIR og World Cup sammenlagt, avslutter Johansson.

Årets artister

Folkefeststemningen avsluttes ikke når hopperne er ferdig, da har kvelden så vidt begynt. Vi har i år to knallband på scenen. Fredag står Plumbo for festmusikken, bandet bak slageren Møkkamann.

For vårt andre band var det ikke nok å fylle Oslo Spektrum. Lørdagen kommer nemlig Åge Sten Nilsen, frontfigur i bandet Wig Wam, med backingbandet «Radio Hits» til Vikersund. Vi kan love god musikk som bidrar til å skape ekstra stemning til superfinalen!

Vi gleder oss til å se deg 13. – 15. mars! Og ikke glem at en kombinert billett med konsert og hopprenn passer seg ypperlig som julegave.

Kontaktperson: Håkon Aune – hakon@vikersund.no

By |2020-02-15T12:26:42+01:0025. november 2019|Pressemeldinger Norsk|0 kommentarer