Bli med på folkefesten i Vikersund

Vi teller ned til nye spektakulære svev i verdens største hoppbakke. Onsdag 22. september starter billettsalget til VM i skiflyging 10. – 13. mars 2022.

Vikersund har verdens største hoppbakke og verdensrekorden på 253,5 meter satt av Stefan Kraft i 2017. For femte gang skal Vikersund arrangere VM i skiflyging når verdenseliten samles i mars.

RAW AIR ble avlyst i fjor og året før på grunn av corona-pandemien, men nå er det igjen duket for lang hopp, norske gullmuligheter og folkefest i Vikersund.

– Vi gleder oss stort over å få lov til å invitere publikum til Vikersund igjen. Alt ligger til rette for tidenes folkefest med norske hoppere som kjemper om VM-gullet, og vi har enda bedre fasiliteter for publikum enn før, sier daglig leder i Vikersund Hoppsenter, Per Bergerud.

I tillegg til lange svev og sportslig dramatikk, kan du oppleve musikk og annen underholdning, og et rikholdig tilbud av mat og drikke i Vikersund under VM.

Billettsalget starter onsdag 22. september, kl 10.00. Interessen er stor, så ikke nøl med å bestille billetter. Følg med på https://vikersund.no/hopp/vm2022/