En entusiastisk mediegjeng

Like sikkert som at grågåsa returnerer om våren er at studentene fra Journalistikklinja i Volda kommer til hopprennet i Vikersund. I år gjelder det 13 utvalgte studenter, de fleste med TV –  produksjon som sin studiespesialisering. -De lager ulike former for reportasjer i våre mediekanaler og er veldig viktige bidragsytere i vårt totale kommunikasjonsarbeid, sier Media-og kommunikasjonssjef Mona Lindseth.

– Det er trivelig å høre at vi blir satt pris på, sier studentrepresentantene Mia Becker og Caroline Simonsen, som fortsetter: – Hele gjengen føler seg både heldige og priviligerte som får anledning med å bidra til at lesere og seere får et innblikk i hva slags omfang dette arrangementet har.

Snapchat, Facebook, Twitter, Vikersund.no, YouTube, Instagram… Voldagjengen er der. Synlige. Veldig synlige. Fra og med idag og i økende grad fram mot rennene i helgen. – Vår fantasi kjenner nesten ingen grenser og vi har en stor frihetsgrad på hva vi ønsker å lage. Viktig for oss er å synliggjøre den voldsomme innsatsen og spennvidden som muliggjør denne typen begivenhet, istemmer de to.

Studentene måtte igjennom en “kvalifisering” på høyskolen før de kunne pakke utstyr og begi seg over fjellet. -Et såkalt “motivasjonsbrev” til studieledelsen, med hvorfor vi ønsket denne type innhold i vår praktiske studiedel, samt hva vi ønsket å bruke erfaringene til var påkrevd, sier Mia. – Det var stor spenning og stor glede blant oss som slapp inn via nåløyet, smiler Caroline.

En enstemmig oppfatning i gruppa var et tilnærmet sjokk over hvor massiv hoppbakken var. – En i gjengen hadde et ønske om å ake ned, men slo det raskt fra seg da det voldsomme synsinntrykket var fordøyd. Nå gleder vi oss til å produsere gode saker for arrangøren og håper på god respons, sier de to.

Og god respons er blitt en vane for disse årvisse representantene fra Høgskolen i Volda. – Studentene utgjør en veldig viktig ressurs for oss og sakene de lager får stor oppmerksomhet og mange lesere. De er flinke til å formidle de utenomsportslige tingene, ” bak kulissene” – arbeidet som gjør at vi drar dette arrangemnetet i land. De er uvurderlige medspillere for oss, understreker Media-og kommunikasjonssjef Mona Lindseth.

By |2017-03-15T09:20:16+00:0014. mars 2017|Nyheter|0 kommentarer