Hopprenn i Vikersund 2019/20

Flere renn til Vikersund.

Det vil bli hektisk i Vikersund denne vinteren da det vil arrangeres hele tre hopprenn i anlegget. Selvom Vikersund hoppsenter nå er et helårsanlegg for allidretten, og det skjer ting hver uke i både haller og bakker, så er det jo alltid ekstra stas når det er hopprenn i Heggenåsen. Det skjer noe med hele bygda når det er klart for renn i Vikersund.

Raw Air 2020

Det skal atter en gang arrangeres Raw Air, og igjen kommer turneringen til Vikersund. Det er 4. gang dette arrangeres, og interessen rundt Raw Air har ikke blitt mindre. Det som vil være spesielt for årets renn i Vikersund er at det vil være det siste rennet i verdenscupen 2019/20, og at det derfor skal kåres en sammenlagtsvinner. Planica har stått for dette hvert år, men siden de skal arrangere VM i skiflyging helgen etter, så avsluttes verdenscupen i hos oss.
Datoen er satt, så legg til 13-15 mars i kalenderen for da er det igjen klart for folkefest og uforglemmelige opplevelser.

Mange husker nok dramatikken ifjor, da rennet i Vikersund nesten ble avlyst pga. manglende sertifikat. Dette vil ikke være et problem iår da vi allerede har fått sertifikatet, og er allerede nå klare til renn!

COC i Vikersund k-105.

Iår skal ikke vi bare arrangere skiflyging og Raw Air. Vi skal også arrangere COC (Continental cup) den 7. og 8. desember. Det er noen år siden sist det ble arrangert COC renn i Vikersund, men vi er klare for ønske noen av verdens nest beste skihoppere velkommen. Dette kommer mest sannsynlig til å være ett spennende renn med tanke på uttak av lag til hoppuka. Derfor kan det være lurt og notere seg datoen.

Mer info rundt dette rennet kommer seinere.

Norgescup Vikersund.

Det skal igjen arrangeres Norgescup i K 105. Vikersund har arrangert dette de siste årene i desember. Men iår vil det være første helgen i januar. 4-5 for og være nøyaktig. Da kommer landets nest beste skihoppere til anlegget for og konkurrere. Dette vil da være det første arrangementet i Vikersund hoppsenter i 2020.

For og følge med på hva som skjer i vinter, husk og hold deg oppdatert på Vikersund.no eller les mer i våre sosiale medier kanaler.

By |2019-08-21T16:17:20+00:0021. august 2019|News, Nyheter|0 kommentarer