Lokale leverandører med mat fra alle verdens hjørner

Ny Raw Air-helg betyr mange spennende nyheter! Blant dem finner vi nyheten om flere nye matleverandører. Vi inviterer til pressemøte Torsdag 7. november klokken 18:30 i Heggenåsen 60, hvor flere av leverandørene kommer. Dette er en ypperlig sjanse for å få et tidlig innblikk i årets matnyheter.

Lokale leverandører

Til tross for flere lokale leverandører kunne maten du får i hoppbakken blitt servert i alle de syv verdensdeler. Det blir et bredt utvalg som vil passe hele familien. Uansett hva du velger blant våre åtte leverandører, blir det i hvert fall en smaksrik opplevelse.

Å velge lokale leverandører har ikke vært en tilfeldighet, presiserer President i Vikersund, Leif Arne Berget:

– Jeg mener at skiflyging i Vikersund i aller høyeste grad handler om lokalsamfunnet, på alle plan. Da vil vi også prioritere de lokale som lager masse god mat. Vi vil at de som kommer til hoppbakken i mars skal få Vikersund inn med alle sanser, og da er smaksløkene en god bidragsyter til det, forteller presidenten.

Søstrene Storaas er ny leverandør av VIP-mat

De tre bukkene Bruse er ut – det er tid for de tre Søstrene Storaas. Hotell, event- og reiseselskapet fra Kongsberg stiller i år med VIP-mat til Raw Air 2020. Storaas forteller at dette er noe de virkelig ser fram til:

– For oss som er en relativt liten bedrift, så betyr det veldig mye å få bidra i et såpass stort arrangement. I tillegg er dette et arrangement som får utrolig mange personer i sving, både på frivillighetsbasis og for lokalmiljøet. Vi er veldig glad i frivillighet, så dette er med andre ord høyt på gåsehudskalaen. Vi gleder oss veldig, forteller Else Storaas, salgsansvarlig i Søstrene Storaas.

Hun forteller at de alle har vært i Vikersundbakken tidligere, og at hun også gleder seg til å sette seg mer inn i hoppsporten i månedene som kommer.

– Ja, jeg merker at jeg kommer til å følge mer med på hopp fremover for å lade opp, ler Else.

Billetter kommer snart

Om noen få uker begynner billettsalget. Om du har lyst til å oppleve magien i bakken må du følge med på Vikersund.no den 24. november for å sikre deg en billett til et av vinterens beste sportsarrangementer.

Kontaktperson: Salg- og markedssjef Ine Finsrud, 918 81 207

By |2020-03-03T08:31:16+01:0025. oktober 2019|Nyheter|0 kommentarer