Mini Raw Air 2019

I dag har små og lovende utøvere fått vist seg frem i k10 og k15. Det hele startet med flaggkjøring ned k15. Det var mye publikum til stedet som heiet fram de 75 små talentene.  Nrk kommentatorene Ingrid Sørli Glomnes, Christian Nilssen og Johan Remen Evensen var på plass for å kommentere de unge utøverne. Deler av landslaget var også på plass for å se de unge leke seg i bakken.

Selveste Gussi, Vikersund’s maskot var første hopper ut.

Første ordinære utøver ut som ble vinket av bommen i K10 av Daniel Andre Tande var Henrik Braastad. Han begynte å hoppe rett før jul og har som mål og hoppe i den største bakken i Vikersund en dag. Han synes det er gøy med Raw Air, men han var ikke helt fornøyd med egen innsats, mente han kunne ha hoppet lenger.

Jonas Ludvigsen fra Pors Allianse hoppet 12,5 meter i begge omgangene, men i hans første hopp så ble det et fall. Han forklarer at hoppet gikk bra, men det lugga litt i bånn av K15, slik at han ble ustø og falt.

Jentene var godt representertt i årets Mini Raw Air, en av disse var Emilie Haffner Haugholt fra Jerpenkollen Hoppklubb. Hun har hoppet siden hun var 4 år gammel nå er hun 11. Hun sier at Maren Lundby er hennes største forbildet, og håperpå å bli like god som Lundby en dag. Emilie fra Jerpenkenkollen fikk sitt lengste i dag på 8.5 meter, hennes personlige rekord er 16 meter.

Det var mange lokale talenter med idag, en av disse var Theodor som hoppet 12 meter idag i k15. Han synes mini raw air er veldig stas. Han forteller at han har hoppet i 2 år nå, og har lyst til å komme på nivået til Johan Andre Forfang en dag.

Daniel Andre Tande er desverre skadet nå for tiden, han sier at det er veldig kjipt, men han synes at det er gøy at han kan bli med på dette og bidra til at det blir morsommere for yngre utøvere og drive med hopp. Tande sier følgende mens flere unger prøver å få autograf og oppmerksomhet fra han:  -Mini Raw Air er veldig kult, og det gir en god mulighet til disse småtrollene for å vise seg frem før alt skal avgjøres i den store finalen ikveld.

Se hele rennet

Bildegalleri

Klikk på bildene under for større bilder og fremvisning.
Foto: Frank D Carlsen, Christian Berg og Christian Otnes

By |2019-03-17T15:26:07+00:0017. mars 2019|Nyheter|0 kommentarer