Ny salgs- og markedssjef ansatt

Nina Sandsbråten blir ny salgs- og markedssjef for Stiftelsen Vikersund Hoppsenter AS.

– Verdens største skiflygingsbakke ligger i bygda, og det må vi være stolte av. Det å få muligheten til å være med å utvikle Vikersund hoppsenter som en helårsdestinasjon er veldig spennende, og en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Nina Sandsbråten, og legger til:

– Det finnes et hav av muligheter, og det å ha en god strategi og plan både for å skaffe sponsorer og markedsføre anlegget vet jeg blir viktig, for å nå de målene som er satt.

Som salg- og markedssjef for VM 2022 og Raw Air får hun ansvar for billettsalg, markedskampanjer og markedsimplementering. I tillegg skal hun jobbe med markedsføring og salg av zipline, kroa og videreutvikling av aktivitetsparken i Vikersund Hoppsenter.

– Vi er veldig glade for å få Nina Sandsbråten på VM-laget. Hun jobber i dag som medierådgiver og salgsleder for Bygdeposten, Eikerbladet og Laagendalsposten. Hun er kåret til beste selger i Buskerud og Vestfold i Amedia og har lang og god erfaring fra rådgivning overfor bedrifter, sier daglig leder i SVH Drift AS, Per Bergerud.