-RAW AIR er drøm å jobbe med!

NRK`s erfarne reporter Andreas Hagen er ikke i tvil:- Dette nye hoppkonseptet har absolutt alt for seg. Spenning, folkeliv, rekorder. Drama. Min jobb som leder for kveldsmagasinet RAW AIR på NRK TV er dessuten å komme hopperne tettere inn på livet. Det synes jeg vi har klar, sier Hagen.

-Jeg har fått veldig positive tilbakemeldinger på sendingene. Mitt inntrykk er at hopperne synes det er stas å være med. Jeg har vektlagt å ha med både norske og utenlandske hoppere. Jeg håper at programmene har bidratt litt til at seerne kommer litt mer innpå utøverne og ikke bare ser dem i svære hoppdresser. Samtidig håper jeg å skape forståelse for at det de driver med jo er ekstremsport fortsetter han.

Han er fremdeles opprømt etter lørdagens renn i bakken.- Det var jo det råeste av det råe som noen har har vært levert i en hopparena. Vi skjønte at det kunne hoppes langt da vinden endret seg før den siste omgangen. det ble helt sinnsykt, sier han.

NRK-reporteren har jobbet med sport siden 2007 og hopp er hans lidenskap.-Sånn sett er det jo drømmen å følge RAW AIR. Vi er rundt 140 NRK-ansatte her i anlegget og alle skryter av hvor bra tilrettelagt hele arrangementet her er. Folk yter topp service, over hele linja. Det setter vi stor pris på, understreker han.

By | 2017-03-19T13:32:36+00:00 19. mars 2017|Nyheter|0 kommentarer