Stefan Kraft håper Raw Air blir fast høydepunkt

Stefan Kraft vant historiens første utgave av RAW AIR i vinter, og østerrikeren ønsker å forsvare sin sammenlagtseier foran den andre utgaven i mars 2018. I dag starter billettsalget.

– Et av mine store mål denne sesongen er å holde nivået oppe gjennom OL til slutten av RAW AIR-turneringen. Jeg håper RAW AIR blir et permanent høydepunkt hver eneste sesong, sier fjorårsvinneren. – Jeg tror RAW AIR allerede har vist seg som en flott oppgradering for verdenscupen i hopp, og det var en flott opplevelse for oss utøvere. Turneringen var tøff, men med en perfekt organisasjon som støttet lagene ble det en utrolig god reise i Norge. Kirsebæret på toppen av kaken var at sammenlagtvinneren ikke ble klar før i det aller siste hoppet. Jeg gleder meg allerede til å være med på denne reisen mot slutten av sesongen. Utfordringene som kommer de neste månedene er en ekstra motivasjon for å jobbe ekstra hardt om sommeren, fortsetter Stefan Kraft.

Tande vil gi Kraft kamp

En som ønsker å gi Kraft kamp til døra i RAW AIR, er Daniel André Tande.
– Det hadde vært moro å gitt Stefan en skikkelig fight, og ikke minst så har jeg lyst til å gjøre det ganske mye bedre enn sist. Jeg er enige med Stefan at organiseringen og opplegget rundt turneringen for oss utøvere og team fungerte perfekt i fjor. Den imponerende logistikken, til tross for lange reiser over flere dager, gjør det mulig for oss å prestere på høyeste mulig nivå så mange dager på rad. Dette står det respekt av, sier den norske storhopperen.

Billettsalget i gang

I dag startet arrangørene i Holmenkollen, Lillehammer, Granåsen og Vikersund billettsalget. Med totalt 16 tellende hopp fordelt på ti dager i fire ulike byer fortsetter hoppturneringen i sin andre utgave etter samme mal, og for publikum er det mange godbiter å velge i. – Vi var kjempefornøyd med den første utgaven, men har samtidig gjort oss mange erfaringer. Hoppturneringen skal fortsette på minimum av samme nivå arrangementsmessig som i fjor, sier arrangementssjef Terje Lund i Norges Skiforbund.

Hamstad drømmer om kjempepublikum

– Jeg drømmer om og tror på at publikum vil komme i større antall denne runden, sier president i organisasjonskomiteen i Vikersund, Stig Hamstad. – Skihopperne innfridde på vanvittig vis i 2017, og er supermotiverte for å hevde seg som «den ultimate hopper» også i 2018, tror Hamstad. Han oppfordrer til å kjøpe billett og bli med på en helt unik og historisk idrettsreise.

Klare for RAW AIR

Fra 9. mars til 11. mars er det Holmenkollen som er vertskap for RAW AIR-turneringen, mens den fortsetter i Lillehammer 12.-13. mars og i Granåsen 14.-15. mars. Selve RAW AIR-finalen går i Vikersund 16.-18. mars.

Billettinformasjon finner du her 

By |2017-10-12T07:14:04+00:0012. oktober 2017|Nyheter|0 kommentarer