Visepresident med lang erfaring

Visepresident Berit Nordby har 14 års verdifull erfaring som frivillig i Vikersund hoppsenter.

Nordby har siden 2007 hatt ulike oppgaver som frivillig og kjenner arrangementene og VM-organisasjonen i Vikersund godt. Hun har også en prosjektstilling i hoppsenteret på bevertning.

– Jeg ser det som en ære og en tillitserklæring og få være del av en så vel organisert og rutinert gjeng med frivillige og administrasjon i Vikersund. Det er et spennende og utfordrende verv jeg ikke tar lett på. Læringskurve min er like bratt som hoppbakken, til tross for mange år som frivillig. Og i den forbindelse ønsker jeg å være en person i lederteamet som bringer inn glede, humor, ser oppgaver med nye briller og en som kan bistå de frivillige når de spør, sier Berit Nordby.

Nordby har utdannelse fra førskolelærerutdanningen ved Høyskolen i Hedmark og spesialpedagogikk og pedagogisk utviklingsarbeid ved Høyskolen på Notodden. I tillegg har hun studert ved regionssenteret for barne- og ungdomspsykiatri (RBUP).

Berit kan vise til en svært lovende friidrettskarriere som ungdom, og i tillegg har hun spilt håndball og fotball i flere år. Visepresidenten gleder seg til Vikersund igjen blir vertskap for verdenseliten i hopp når VM arrangeres fra 10. – 13. mars 2022.

– Jeg har en forventning om at vi skal arrangere det råeste skiflygings VM noen gang. Det skal være en folkefest gjennom flere dager for både liten og stor. Så jeg oppfordrer alle til å møte opp allerede torsdag 10. mars kl. 18 i Vikersund sentrum hvor vi skal ha åpningsseremoni.

Ellers gleder hun seg til å se alle i hoppbakken fredag til søndag. Spesielt søndagen er det mange aktiviteter for barn og unge- og der håper hun det vil rekruttere nye hoppere.

– Jeg gleder meg til endelig å kunne arrangere et stort renn i Vikersund etter avlysning pga Covid-19. Og vi legger opp til et trygt og godt ute arrangement for alle, sier Nordby.