Visit Norefjell + Vikersund = sant!

Samarbeider om å markedsføre destinasjonen Norefjell og verdensmesterskapet i skiflyging.

Norefjellområdet er klare for VM i Vikersund 10. – 13. mars 2022.

Viktig målgruppe

Visit Norefjell jobber for å markedsføre og øke kjennskapet til destinasjonen, og i Norefjellsområdet er det også mange potensielle tilskuere for VM i skiflyging i Vikersund.

– Visit Norefjell sitt nedslagsfelt er midt i blinken for et godt samarbeid for oss i Vikersund Hoppsenter. Her kan vi nyte godt av hverandre både sommer og vinter, sier Tone Kjemperud Kristiansen, daglig leder for Flying Team Vikersund.

Hvordan kan vi markedsføre VM 2022 som arrangement, og samtidig Norefjell som destinasjon? Det er oppgaven til de to aktørene som nå formelt samarbeide om felles markedsføring og aktiviteter.

VM-pakker med billetter til skiflygingsrennet og overnatting i Norefjell er også en del av tilbudet medlemsbedriftene og publikum får. I tillegg blir det busstilbud fra Norefjell til bakken.

Publikumsopplevelse uten sidestykke

 

-VM i Vikersund er ett av de største høydepunktene i regionen vår neste år, og store og små kan vente seg en sportslig begivenhet og publikumsopplevelse uten sidestykke. Visit Norefjell er selvfølgelig med på festen, og vil markedsføre arrangementet og samtidig Norefjell som destinasjon, forteller Camilla Wold Knudsen, daglig leder i Visit Norefjell, og legger til:
-Vårt mål som destinasjonsselskap er å bidra til en uforglemmelig opplevelse for tilreisende, lokale, næring og forvaltning denne helgen, men også i før- og etterkant. Vi vil skrive om alle aktiviteter på visitnorefjell.com når ting lander. Vi er svært stolte av å ha Vikersund Hoppsenter som medlem hos oss.