Slik kommer du deg til skiflygingsfesten

Det er enkelt å komme seg til og fra Vikersundbakken denne helgen. Her får du en rask guide. Med gode samarbeidspartnere som Vy og Brakar går transporten til og fra hoppbakken, og til de nærmeste byene som Drammen, Oslo, Hønefoss og Kongsberg som en drøm.

Skyttelbusser

Fredag kan man kjøre til bakken og parkere der. Blir parkeringsplassen full settes det inn skyttelbusser. MEN det går også skyttel for de som ikke har bil og frivillige.
Lørdag og søndag er åpen kun for de som har kjøre/parkeringstillatelse.

Lørdag og søndag går det skyttelbusser fra Vikersund sentrum til bakken. De kjører rundt Bergsjø, med kjøreretning fra Geithus til Vikersund, Tangen og til Vikersundbakken. Fra Åmot går det busser hver hele og halve time. Bussene starter 07.30 lørdag og søndag. Skyttelbussene koster 50 for voksne, gratis for barn. Gratis retur etter rennet.

Med bil

Parkering er gratis. Fra skiltede parkeringsplasser går det skyttelbusser til hoppsenteret. Bussen koster 50 kroner for voksne, gratis for barn. Gratis retur etter rennet. Bussene går hele dagen. Fredag kan man kjøre til bakken.

Fra Drammen

Ordinære bussavganger til og fra Vikersund sentrum. Skyttelbusser til og fra bakken. Sjekk Brakar sine rutetider. Det er satt opp ekstrabuss fra Vikersund til Drammen etter rennslutt lørdag og søndag. Rutetider på Brakar

Fra Hønefoss

Det er satt opp ekstra buss fra Hønefoss til Vikersund sentrum lørdag og søndag, i tillegg til ordinære rutetider. Sjekk Brakar for mer informasjon.

Fra Kongsberg

Overgang fra tog til buss i Hokksund.

Hoppbuss fra Oslo

Vy setter opp egne busser fra Oslo bussterminal til Vikersund sentrum med avgang 07.45 og 12.15 fra Vikersund. Det er mulig å hoppe på på Lysaker og Asker. Bussen går til og fra Vikersund sentrum, og passasjerer må ta skyttelbuss til bakken. Oslobussene returnerer etter siste omgang lørdag og søndag. Billetter bestilles hos VY på forhånd. Sjekk VY sine sider

Hjem etter festen

Dersom du skal være på festen i hallen utover kvelden, så går siste buss fra Vikersundbakken 00.30 fredag. Lørdag går siste buss 23.30.